dilluns, 10 de maig del 2010

e-Learning for Kids



Establerta a finals de l’any 2004, e-learning for Kids es defineix com una fundació global dedicada a l’aprenentatge divertit i gratuït a Internet per a infants entre cinc i dotze anys aproximadament. Remarca que la seva visió és ser la font d’aprenentatge a Internet durant la infància dels alumnes ja que, sovint, el futur dels infants és determinat per la seva capacitat de dominar les habilitats essencials de lectura, ciències, matemàtiques i informàtica. Com que, majoritàriament, el cost, l’espai de les aules, entre d’altres problemes, no possibiliten el desenvolupament de les habilitats esmentades anteriorment, aquesta pàgina web es marca l’objectiu de potenciar, facilitar i reforçar la qualitat de l’aprenentatge online.

Si ens endinsem a la pàgina web, podem observar que, en primer lloc, escollim el curs en què es troba l’infant. Seguidament, escollim el tema (Matemàtiques, Lectura, Ciències, Habilitats informàtiques, Habilitats pel medi ambient, Salut, Habilitats per a la vida i Anglès) que ens interessa treballar.

A més d’adreçar-se a infants, també involucra a tots els pares, que ho desitgin, a l’educació dels seus fills així com també els mestres i experts promocionen e-learnig compartint els seus coneixements per establir un vincle més afectiu i un aprenentatge amb més qualitat.

Cal esmentar que el programa requereix d’un registre totalment gratuït per poder accedir als diferents cursos, activitats, entre d’altres opcions que ens ofereix. El disseny dels cursos en flash amb música, al·lucinacions, animació i interacitvitat guien en tot moment a l’infant tot adequant-se a l’edat.




Entrada publicada per Diana al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada