dilluns, 10 de maig de 2010

Comparteix imatges amb FlickrFlickr
és un servei web que permet emmagatzemar, ordenar, buscar i compartir vídeos i fotografies en línea. Per poder utilitzar aquesta aplicació hem de tenir un compte de Yahoo i posteriroment un compte a Flickr.


Per una banda, aquest espai permet als seus usuaris compartir imatges amb tot el món. Per aquesta raó, es poden agregar persones a la teva llista de contacte en tres espais diferents: “Contactes”, “Amics” i “Família”. A més, podem crear grups per compartir fotografies d’una temàtica particular i invitar a tots els teus contactes o ser invitat per altres contactes.

Per una altra banda, podem organitzar el nostre àlbum a partir de les conegudes “etiquetes” que facilitaran la cerca de les nostres fotografies i aquestes les podrem classificar en temàtiques.

Aquest espai web conta amb una versió gratuita i una altra de pagamane. La principal diferència entre aquestes dues versions és la capacitat de fotografies que et permeten carregar. La versió gratuïta permet “pujar” dos vídeos i 100 Mb en fotos cada més. A diferència d’aquesta, la versió de pagament la seva capacitat d’emmagatzematge és il•limitada.

A més de totes aquestes caracterisitiques d’aquest espai trobem altres recursos que fan d’ella una aplicació molt útil. També permet publicar comentaris a les fotografies, fer presentacions amb fotos, fer un calendari fotogràfic, publicar fotografies o presentacions en el teu bloc, entre d’altres.

Entrada publicada per Albert al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada