dimecres, 12 de maig de 2010

iTunes


iTunes és un programa per a ordinador creat per Apple. Generalment es creu que és un programa per escoltar música i poder actualitzar els nostres iPods o iPhone. Però si investiguem més sobre el programa, ens podrem adonar que ens ofereix moltes més oportunitats. Podem veure que des de aquest programa també podem comprar tant música, com pel•lícules, programes de TV, vídeos... aquesta botiga és anomenada iTunes Store.

Aquest és un programa, com he dit anteriorment, creat per Apple, però és compatible amb altres sistemes operatius que no siguin Mac OS X. També el podem instal•lar en sistemes Windows a partir del 2000 fins ara. També s’ha de comentar, que algunes de les versions que surten del programa només són compatibles amb sistemes operatius Mac OS X.
Segons algunes estadístiques, iTunes és el reproductor més utilitzats per tots aquells usuaris d’un iPod o un iPhone.


Pel que fa a les propietats del programa, els usuaris també tenen la possibilitat d’organitzar la seva música a partir de la creació de llistes de reproducció (que poden o no tenir l’opció d’aleatori), també poden editar la informació dels arxius, gravar CD’s, comprar la música per Internet... iTunes, també ens dóna l’opció de ser un convertidor d’arxius en diferents formats. Una de els novetats d’aquest programa, és el fet de els llistes de reproducció intel•ligent, que és capaç de detectar automàticament les cançons segons el criteri de l’usuari, simulant una base de dades.


Com bé hem comentat anteriorment, el programa iTunes consta amb diferents aplicacions, com per exemple són: llistes de reproducció, biblioteca musical, impressions, iMix (creació d’una llista de reproducció), radio Internet, diferents formats d’arxius compatibles, compartir música, plugins, podcasts i podcasting de vídeo, sincronització de iPod, activació de iTunes Store...
Per poder descarregar-vos el programa podeu fer clic aquí.

Entrada publicada per Marta Hernández Ariza al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada