dimarts, 11 de maig del 2010

Teide digital.com


Teide digital.com és un projecte que té com a principal objectiu crear llibres de text, presentacions i activitats de forma digital. Adequat sempre a cada tipus de curs i temari per tal de poder treballar les diferents assignatures a través de les TIC i, més concretament, a través de les Pissarres Digitals Interactives.

Un fet important que cal remarcar és que els llibres, presentacions i activitats estan en català. Això és un aspecte molt innovador perquè la majoria dels llibres interactius disponibles, actualment, estan en anglès o en castellà.





D'altra banda, aquest recurs té adaptats tots els continguts a la llei LOE, i les diferents assignatures estan distribuides per horaris. (Per aquelles escoles que han de seguir pautadament un horari estricte.) Es centra la seva activitat en proporcionar a l'alumne les eines necessàries per poder treballar a través del seu ordinador i, a la mateixa vegada, fomenta el treball col·laboratiu que suposa treballar tots a través de diferents activitats interactives.

Penso que és una bona eina per poder incorporar-la a les nostres aules, encara que s'ha de seguir amb molta cura per tal d'innovar sempre i que les classes no es converteixin en el mateix que si tinguessim un llibre de text normal: (Noves tecnologies amb velles pedagogies? )La pissarra digital i aquests llibres de texts ens ofereixen moltes noves possibilitats per adaptar-les a les classes i això no el podem desaprofitar.

Un aspecte poc positiu és que TEIDE ofereix diferents Demos únicament de llibres digitals de la E.S.O. Encara que si l'escola està interessada en adquirir aquest suport (primària..) s'ha de registrar en la seva pàgina web i comprar els diferents suports que més els interessa.



En definitiva, podeu veure aquesta aplicació en la següent pàgina web. Fixeu-vos en les diferents Demos que proposen i com podem aplicar-les a les nostres aules. També són interessants les diferents presentacions que ofereix per als mestres i les activitats interactives per als alumnes on poden avaluar els seus coneixements de forma individual, en grup....

Entrada publicada per Silvia Uviedo al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada