dilluns, 27 d’octubre del 2008

EDICIÓ DE VÍDEO

GRUP 2

Cristira Ribera, Jordi Bermúdez, Eva Dalmases, Alba Molina, Adriana Roda, Lucía Belda.

Com a pràctica del tema d'edició de vídeo, hem escrit el guió detallat d'un petit videoclip, tenint en compte algunes de les tècniques de fillmació que es van explicar a la classe teòrica. Després hem filmat les escenes una per una, i les hem ajustat amb el Pinacle, introduint els efectes de vídeo i les transicions adeqüades per que la película tingui sentit i continuitat. També hem fet servir l'Audàcity per fer la banda sonora amb diferents tipus de música,

L'argument tracta de dos noies que es coneixen des de petites, creixen juntes, i en arribar a la universitat, una d'elles no pot pagar els estudis i decideix robar. Quan surt de la pressó, l'altre noia no vol saber-ne res de ella. Bona part de la història és un "FLash Back", i està editada en blanc i negre per donar a entendre que les imatges son records de una de les noies.

Si teniu interés en llegir el guió que hem fet servir per la filmació, especificant cada escena, ho trovareu al següent link:

http://docs.google.com/Doc?id=dg4z7spp_5gx9t49cw

Aquest vídeo, ha estat publicat el 28 d'octubre de 2008 al YouTube , amb el títol de: " Dos camins, dos vides..... ":

http://es.youtube.com/watch?v=v4y1b41i9OE

Jordi Bermúdez 27-octubre.2008

2 comentaris:

  1. Eiiiiiiii ha quedat super professional... crec que ens hauríem de replatejar el nostre futur com a mestres i dedicar-nos al món del cinema, jejeje. Ens veiem demà.

    ResponElimina
  2. Your article is extraordinarily smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a replacement app download game keyboard you'll check.Thanks for wonderful diary.

    ResponElimina