diumenge, 18 d’abril de 2010

Animoto: una eina per a crear videosAnimoto és una aplicació web que et permet crear les teves pròpies pel lícules a partir de les teves fotos i la teva música, que després podràs posar a la teva web o bloc. Tot això guiat pas a pas de manera que en menys de 5 minuts pots fer-ho. És una altra opció al movie maker que et permet fer els videos d'una manera molt senzilla i ràpida.


Animoto en la seva versió gratuïta normal permet crear els nostres propis vídeos amb fotografies seleccionades des del nostre ordinador i amb múltiples arranjaments com l'addició de textos i música, tot això en tres simples passos. El resultat és un vídeo bastant professional i espectacular que podem tenir la seva estada a Animoto o publicar a YouTube.Pots obtenir la música per al teu vídeo escollint entre dues opcions: una cançó que tinguis guardada a l’ordinador o alguna de les que el programa t’ ofereix. El ritme de la música marcarà el pas entre una foto i una altra i les imatges han de estar en format JPEG o GIF i no pesar més de 5MB.Només començar teniu l'opció de pujar les imatges des del vostre ordinador o des d'alguna web relacionada (Flickr, Picasa).
Si vols tenir un compte pro gratuïta sense limitacions pel que fa a la durada dels vídeos us heu de registrar aquí.
Un cop completat el formulari de registre apareix un missatge en el que et donen les gràcies i et diuen que revisaran la petició per veure si compleix els requisits per activar un compte gratuïta. A les 48 hores aproximadament rebreu un missatge de correu en que donen el vistiplau a la petició i et proporcionen un codi d'activació. Val la pena l'espera ja que si no et registres com a docent et fan pagar una vegada l’any, per poder fer videos més llargs de 30 segons.


En aquest enllaç podreu trobar un tutorial que explica com fer-ho pas per pas.

Entrada publicada per Patricia al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada