dimecres, 21 d’abril del 2010

Aviary

Aviary és possiblement el millor editor en línia que existeix, i al qual només és capaç de fer ombra la versió en línia del Photoshop d'Adobe.

Malauradament, fins ara calia pagar 25 $ l'any per accedir a totes les seves característiques, només disponibles per a usuaris premium. Però això s'ha acabat, perquè des d'ara és totalment gratuït. Tots els usuaris tindran a partir d'ara accés a l'editor avançat, amb el qual es poden realitzar la major part dels retocs que pot necessitar l'usuari mitjà. A més, pots guardar les imatges en els servidors de Aviary, assignar marques d'aigua, accedir a tots els tutorials disponibles ... i tot sense pagar, gràcies a que han rebut importants suports financers, cosa que els ha permès canviar el model de negoci.
En lloc de cobrar per accedir al servei, se centraran en una botiga d'aplicacions on la gent pugui comprar i vendre béns i serveis relacionats amb Aviary. No entenc molt bé què volen dir amb això, però espero que els vagi bé i l'editor d'imatges segueixi sent gratuït ...
Per cert, aprofito per comentar que hi ha plugins del Aviary tant del Firefox com per Chrome, que faciliten molt el treball amb les aplicacions de Aviary. Entre altres coses, permeten realitzar ràpidament captures de pantalla o de webs per a poder editar com imatges.
Si no heu provat encara aquesta eina, us recomano que feu un cop d'ull: quedareu sorpresos per la gran quantitat d'eines que ofereix. Com per desterrar el MS Paint per sempre, els que encara segueixin fent-lo servir.

Tutorial en angles:




Entrada publicada per Alicia Foncillas al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada