dissabte, 24 d’abril del 2010

Com descarregar i convertir vídeos del youtube?

Segurament tots nosaltres ens hem trobat en què voliem descarregar un vídeo interessant que hem vist en el youtube, però quan hem volgut baixar-lo ens demanava que havíem de tenir instal·lat un programa per poder convertir el vídeo. Doncs he trobat una informació que ens pot ser molt útil, ja que es descarrega on-line. Els passos que hem de fer són els següents:

1)Primer has d'anar a la pàgina del youtube i reproduir el vídeo que vols descarregar. D'aquesta manera podras copiar la URL de la barra de direccions.

2) Entra a la pàgina de force-download i enganxa la URL en una pestanya de color blau que s'obrirà. Després fes clic a GO per tal que comenci la descarrega.



3)S'obrirà una pàgina. Has de fer clic a la fletxa a la dreta del camp Conversió i en el menú desplegable has de seleccionar el format amb que vols fer la descarrega.



4) Una vegada s'hagi acabat de convertir al format desitjat, fes clic a Download



5) En la finestra que se t'obrirà, fes clic a Guardar i després selecciona la carpeta on vols que se't guardi. D'aquesta manera ja podràs visualitzar el vídeo sense necessitat d'estar conectat a Internet.



Entrada publicada per Eva Dalmases al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada