dijous, 22 d’abril del 2010

Eduwiki, un recurs excel•lent com a futurs professionals

Es tracta d’una eina amb dos vessants molt clares. Per una banda, pretén integrar les TAC en el currículum i per l’altra, pretén que els diferents usuaris (professionals de l’educació) comparteixin aquelles activitats i exercicis que es realitzen en el seu centre. Això es fa amb la finalitat de crear una comunitat d’aprenentatge entre tots els mestres interessats amb recopilar informació i experiències i intentar resoldre dubtes i preguntes de companys de professió.

Aquest recurs disposa de dos espais:

1.Destinat al professorat a títol personal i on ells expliquen la seva forma de treballar i de portar a terme les classes i també hi ha un espai on s’hi troben els blocs dels diferents participants.

2. Destinat a les escoles: per tal de crear xarxa entre elles i compartir recursos.

Quins passos s’han de seguir per poder formar part d’aquesta iniciativa?

1r) Creació d'un compte.

* Una vegada se’ns hagi obert aquesta pantalla haurem de crear el compte seguint els següents passos:

2n) S’ha d’omplir el següent formulari

Com crear una entrada a l’Eduwiki?

Primerament hem de cercar si el contingut que tenim previst d’incloure està ja dins el wiki. En cas que no trobem cap coincidència farem el següent:

Després de la creació ja tenim una página oberta per tal de poder fer les nostres aportacions. Per començar a escriure, ho podem fer activant el Rich editor. Es tracta d’un procesador de text que ens permetrà editar i administrar la página sempre seguint les directrius marcades en la wiki:



Mentrestant estem fent l’entrada, podem previsualitzar els canvis i aportacions que realitzem abans de desar-ho i així podem veure com queda:





Espero que aquesta informació ens sigui d'ultiltat en un futur i que tots nosaltres fem aportacions en l'Eduwiki i així poder intercambiar les experiències i vivències del nostre dia a dia.

Entrada publicada per Eva Dalmases al blog AEIblanquerna2010



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada