diumenge, 2 de maig del 2010

Eines per a presentacions 2.0

SlideShare. És el servei més conegut d'allotjament i reproducció de presentacions en línia, i ja està traduït a molts idiomes, inclòs l'espanyol. S'hi mostren presentacions creades amb PowerPoint i OpenOffice a través d'un reproductor Flash. També pots inserir a la teva pàgina web, en format Flash, una de les presentacions pujades a aquesta pàgina. Ideal per a docents i estudiants, per emmagatzemar en línia les presentacions de classe, compartir i rebre comentaris sobre elles.




Zoho Show 2.0. Eina (ja en espanyol) per crear, editar, publicar, reproduir presentacions en línia. Amb gran quantitat d'opcions de creació i plantilles. Permet importar presentacions creades amb PowerPoint o OpenOffice, veure presentacions remotes, exportar com HTML o inserir en una pàgina web.



Google Presentacions. La suite en línia Google Docs inclou la possibilitat de crear presentacions senzilles de forma ràpida. Ideal per als que no necessiten moltes opcions o no s'aclareixen amb moltes eines. El desavantatge és que no permet incloure transicions i efectes d'animació. També pots publicar i compartir les teves presentacions. No oblidis que necessites un compte a Google. I està en espanyol.

Empressr. Servei basat en Ajax i Flash, per crear o compartir presentacions en línia, mantenint efectes de transició. L'ús de Flash i Ajax en lloc d'HTML per afegir més arxius mitjana, inclòs àudio i vídeo, que en altres eines, encara que hi ha qui prefereix presentacions en HTML. Es pot publicar en format públic o privat.

ThinkFree Online - Show. Aplicació per a presentacions basada en Java. Permet obrir un PowerPoint sense tenir instal Office al PC (com tot el paquet ThinkFree Online), convertir-lo, incrustar en una pàgina web, compartir o pujar-lo en línia. Les presentacions creades poden salvar en format PowerPoint o PDF. Disposa d'una diapositiva màster per inserir elements que es veuran en totes les diapositives, 40 efectes de transició, 17 efectes d'animació (compatible amb PowerPoint). Amb barres d'eines per a l'edició de taules i imatges.


Entrada publicada per Alicia Foncillas al blog AEIblanquerna2010


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada