diumenge, 2 de maig de 2010

Eines per a presentacions 2.0

SlideShare. És el servei més conegut d'allotjament i reproducció de presentacions en línia, i ja està traduït a molts idiomes, inclòs l'espanyol. S'hi mostren presentacions creades amb PowerPoint i OpenOffice a través d'un reproductor Flash. També pots inserir a la teva pàgina web, en format Flash, una de les presentacions pujades a aquesta pàgina. Ideal per a docents i estudiants, per emmagatzemar en línia les presentacions de classe, compartir i rebre comentaris sobre elles.
Zoho Show 2.0. Eina (ja en espanyol) per crear, editar, publicar, reproduir presentacions en línia. Amb gran quantitat d'opcions de creació i plantilles. Permet importar presentacions creades amb PowerPoint o OpenOffice, veure presentacions remotes, exportar com HTML o inserir en una pàgina web.Google Presentacions. La suite en línia Google Docs inclou la possibilitat de crear presentacions senzilles de forma ràpida. Ideal per als que no necessiten moltes opcions o no s'aclareixen amb moltes eines. El desavantatge és que no permet incloure transicions i efectes d'animació. També pots publicar i compartir les teves presentacions. No oblidis que necessites un compte a Google. I està en espanyol.

Empressr. Servei basat en Ajax i Flash, per crear o compartir presentacions en línia, mantenint efectes de transició. L'ús de Flash i Ajax en lloc d'HTML per afegir més arxius mitjana, inclòs àudio i vídeo, que en altres eines, encara que hi ha qui prefereix presentacions en HTML. Es pot publicar en format públic o privat.

ThinkFree Online - Show. Aplicació per a presentacions basada en Java. Permet obrir un PowerPoint sense tenir instal Office al PC (com tot el paquet ThinkFree Online), convertir-lo, incrustar en una pàgina web, compartir o pujar-lo en línia. Les presentacions creades poden salvar en format PowerPoint o PDF. Disposa d'una diapositiva màster per inserir elements que es veuran en totes les diapositives, 40 efectes de transició, 17 efectes d'animació (compatible amb PowerPoint). Amb barres d'eines per a l'edició de taules i imatges.


Entrada publicada per Alicia Foncillas al blog AEIblanquerna2010


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada