dimecres, 28 d’abril de 2010

Bing MapsBing és un buscador web de Microsoft®. Aquest presenta una aplicació que es diu Bing Maps que és un servei de mapes web i l’actual competència de Google Maps.

La diferència més important amb Google Maps és que va a una velocitat molt més ràpida i presenta unes imatges més acurades.

A més, aquesta aplicació s’executa directament a través d’Internet Explorer i Mozilla Firefox, tot i que us heu de descarregar un plugin per tal de poder navegar amb una visió de 3D.
Els usuaris poden examinar els mapes dels carrer de moltes ciutats d’arreu del món. A més, molts d’aquests inclouen certs punts d'interès, com ara estacions de metro, estadis, hospitals i altres instal•lacions.
Algunes de les característiques que ens presenta aquesta aplicació són poder observar els mapes en dos i tres dimensions, veure el tràfic de les diverses ciutats importants etc. També, podem guardar i compartir els punts d’interès que ens interessin, podem dibuixar en mapes i realitzar el càlcul de la ruta que vulguem fer.
El fet de què encara és una aplicació que està en fase proves, fa que encara faltin detalls, però tot i això és una eina molt interessant. Però, prou d’explicacions el que heu fer de és provar-ho!

Donar un tomb amb els alumnes pel nostre planeta, en tals sols uns segons, serà molt divertit!

Fixeu-vos en la primera fotografia és com es veu la nostra facultat!

Entrada publicada per Tània Nogales al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari