dimarts, 20 d’abril del 2010

Com penjar un PowerPoint al Blog

L’altre dia estava fent una nova entrada al blog i vaig trobar una presentació feta amb diapositives que il•lustrava molt bé el que jo estava explicant, però se’m va plantejar un problema, com penjar-la al blog? Ja que no dona la opció. Després d’investigar el vaig poder penjar, aquí us deixo tot el procediment que heu de seguir.

Si el Powerpoint l’he trobat per Internet:

Pot ser que l’hagis trobat a dos possibles pàgines: Scribd o Slideshare, les dos tenen el mateix funcionament.

1. Primer de tot t’has de donar d’alta amb un nom d’usurari i una contrasenya. En els dos casos és gratuït i molt fàcil de realitzar.


2.Seguidament busquem la presentació que ens havia interessat posant el títol, veurem que ens en surten moltes d’altres.


3.També tenim l’opció de modificar el que creguem oportú de qualsevol diapositiva descara-nos-el i després fent el que diré en el següent punt (si hem fet nosaltres el Powerpoint)


4.Un cop tenim clar quina és la que volem penjar, ens hem de fixar que a la dreta de la presentació hi ha el Link/URL: i a sota posa: Embed. Hem de copiar el que posa aquí.


5.Ara anem al blog escribim el que vulguem a la nova entrada i seguidament anem a Editar Html i allà enganxem el que hi havia escrit a “Embed”. Quan fem la vista prèvia veurem com ja surt la nostre presentació


6.Finalment la podem penjar.


Si hem fet nosaltres el Powerpoint


En aquest cas el procediment és molt semblant.


1.Ens hem d’enregistrar a qualsevol de les dos webs anomenades anteriorment.


2.Un cop fet això hem de pujar el fitxer (Download)


3.Quan ja el tenim si el visualitzem des de la pàgina ens sortirà com en el cas anterior Embed i seguidament fem el mateix que he explicat abans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada