dissabte, 3 d’abril del 2010

Creació d'adreces web

Com crear l’adreça web d’una fotografia emmagatzemada al nostre ordinador:una pràctica molt senzilla que tot seguit us explicaré amb la intenció de que pugueu adjuntar tantes imatges com vulgueu o necessiteu a les vostres intervencions al blink o fòrums de caràcter divers.

Com sabeu, es poden crear adreces fent ús de carpetes webs, blocs, wikis o serveis com “Picassa”. Sempre va bé conèixer alternatives i noves formes de fer i, per aquest motiu, avui us presento la pàgina web “www.ImageShack.us”



Ja la he esmentat a “resolem dubtes”, però potser amb aquesta entrada entendreu una mica millor el seu funcionament.

Els passos que heu de seguir són els següents:

Si escriviu la direcció web al vostre navegador us trobareu amb aquesta pàgina inicial.



Heu de clicar el botó “browse” (número 1). Veureu que us apareixeran les carpetes del vostre ordinador on haureu de cercar la imatge que desitgeu. La sel.leccioneu, i tot seguit cliqueu a “ Cargar ahora” (número 2). Passats uns segons (depenen del pes de la imatge), veureu totes les direccions creades per a aquesta imatge (número 3). Totes són “iguals” però serveixen per a diferents llocs (número 4).



Per “ insertar” aquesta imatge a un comentari del blink (per exemple)ara només faltaria copiar-ne una (com podria ser l’enllaç directe) i enganxar-la un cop hem clicat el botó verd semblant a un paisatge de la barra de tasques.



I ja hem acabat!

Potser en alguns fòrums, per a que la imatge aparegui, haureu d'introduir els codis [img] al començament de l'adreça i [/img] al final.

Espero que l'explicació us resulti útil!

Entrada publicada per Pilar Rosa Grau al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada