dijous, 22 d’abril del 2010

SMART NOTEBOOK EXPRESS





Aquestes són dues imatges del software SMART Notebook Express, la nova aplicació per l’ús de les pissarres digitals a l’aula.
SMART Technologies va inventar el 1991 la pissarra tàctil interactiva SMART Board, un recurs de gran utilitat per a mestres i professors de tot el món. Aquesta empresa va inventar una aplicació software que s’havia d’instal•lar als ordinadors de l’aula per tal de poder fer ús del programari Smart Notebook.
Actualment l'empresa ha fet pública una gran notícia i és que la nova versió del programari SMART Notebook Express ha vist la llum. Es tracta d'una aplicació que permet descarregar, des de qualsevol lloc amb connexió a Internet, l’aplicació per editar i compartir arxius que siguin creat amb el programari SMART Notebook. Aquest programari es troba de forma permanent en aquest servidor de manera que ofereix un accés universal des de qualsevol navegador web.
SMART Notebook Express incorpora les característiques populars del programari SMART Notebook, incloent l'eina d'edició de text, l’eina ploma, la selecció d'objectes, moure, eliminar, la base de suport d'Adobe Flash i l'opció d'afegir una pàgina. Aquestes característiques permeten als professors lliurar lliçons interactives i arxius SMART Notebook, mentre es manté el programari obert a qualsevol persona, independentment del sistema operatiu.

Notebook Express està disponible en anglès, francès, espanyol, alemany i italià. L'aplicació beta s'actualitzarà periòdicament, amb noves característiques i funcionalitats, fins l'alliberament completa del producte.

Aquí us deixo l'enllaç d'un tutorial de software Smart Board que hem penjat a la zona de la wikipèdia d'experts en pissarres digitals.

Us animo a què investigueu!



Entrada publicada per Tània Nogales al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada