dimarts, 4 de maig del 2010

Copartim arxius de vídeo: Megaupload i rapidshare

Davant el fet de que no acabem de saber quina és la millor manera per apropar els audiovisuals que estem realitzant per la classe de ciències, m’han vingut al cap tot una sèrie d’eines que us poden ser útils.

Si alguna vegada desitgeu crear una direcció web per descarregar un vídeo, no dubteu en utilitzar pàgines web com MEGAUPLOAD o RAPIDSHARE.

La seva “utilització” és molt senzilla. S’assembla molt al procediment que hem de seguir a l’hora de crear la direcció web d’una fotografia: clicant sobre els botons explorar ( a megaupload) i examinar ( a rapidshare) podreu cercar el vídeo que desitgeu de les carpetes del vostre ordinador. El seleccioneu i, posteriorment, amb megaupload haureu d’escriure qualsevol lletra a la barra inferior i clicar a enviar, amb rapidshare cliceu sobre upload i ja estarà.

Així, doncs, el vídeo començarà a carregar-se fins que us sigui proporcionada una direcció web. Copieu l’enllaç i ja el podreu compartir amb tothom. Teniu en compte, però, que els arxius caduquen al cap d’uns mesos.

Per descarregar vídeos d’altres persones només caldrà que introduïu les 4 lletres que demanen com a identificació.



Per a més informació, dir-vos que tots dos serveis són gratuïts però amb possibilitats de ser de pagament amb millores pel que fa al temps de càrrega i a la no limitació de descàrregues ja que, en el servei gratuït si durant 24 hores es realitzen masses descàrregues seguides, automàticament surt un avís que no et deixa realitzar-les fins que no passin unes hores .

Espero que us sigui útil.


Entrada publicada per Pilar Rosa Grau al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada