dissabte, 8 de maig de 2010

LEER.ES

El centre virtual leer.es és una iniciativa del Ministeri d’Educació concebuda pel foment de la lectura i millora de la competència en comunicació lingüística. El portal està dirigit a estudiants d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, al professorat i a les famílies, sense excloure a aquells que els interessi entrar a l’apassionat món de la lectura com a instrument d’aprenentatge al llarg de la vida.
A la web, podem trobar recursos per treballar en l’àmbit de la comprensió lectora i la millora de l’escriptura, materials en forma de lectura per les diverses assignatures, pràctiques per les proves PISA o articles, a més d’enllaços a blocs de col•laboradors, d’aula o de professorat que poden utilitzar-se com a material de lectura.
Per les famílies disposa d’una guia sobre la lectura a casa, de consells per fer més divertida la lectura, per iniciar als infants, idees, activitats, jocs, entre d’altres.
El professorat trobarà proves per l’avaluació de la comprensió lectora, oferta formativa pel desenvolupament de les habilitats lectores en totes les àrees del currículum organitzades pel Ministeri d’Educació, articles d’interès sobre l’ensenyança de la lectura o un extens banc de materials en pdf o en forma de webs, webquest, cerques del tresor i altres formats.

Entrada publicada per Diana al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada