dissabte, 8 de maig del 2010

PLANETAKI: UN PLANETA PEL MESTRE.

Actualment i cada dia més, en les escoles els mestres posen en marxa molts projectes, a través d'Internet, amb els alumnes com: creació de wikis, blocs de classe... Com que a vegades, s'estan portant a terme tants projectes virtuals, els mestres se'ls fa una mica complicat revisar el que es publica en cada moment. Per aquest motiu està aquesta eina que fa més fàcil la revisió dels diferents recursos utilitzats, alhora. Gràcies a Planetaki, els mestres poden visualitzar tota la informació de les webs d'interès, en una sola pàgina. És molt fàcil, només hem de crear el nostre planeta (primer enregistrar-nos i decidint el nom del nostre planeta i si volem que sigui públic (que ho podrà veure tothom) o privat (que només el podrà veure la persona que l'ha creat). A continuació, el que hauríem de fer és omplir el nostre planeta, afegint totes aquelles pàgines webs, blocs... del nostre interés i afegir-les en el nostre planeta. Amb només un sol cop d'ull, els mestres podran observar tot els posts creats pels alumnes en els blocs de classe o visitar les novetats en les pàgines web del nostre interès.
Aquests planetes es poden utilitzar de diferents maneres (diferents planetes amb diferents temàtiques):
- Planetes per a la classe: els mestres creen un planeta per a la classe i afegeixen les webs de l'assignatura. Els alumnes només han de visitar un lloc web per posar-se al dia.
- Planetes per a projectes: cada persona pot crear un planeta amb totes les fonts d'informació que es consultin diàriament, de manera personal.
A continuació, us deixo el meu planetaki que he creat amb alguns espais webs del meu interés.
També us deixo uns quants planetakis que he trobat d'interés i per tal que veieu les diferents publicacions que ens ofereixen.
Planetaki música

Entrada publicada al blog AEIblanquerna2010 per Cristina Sanchís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada